Time Square
Warrington

Double height, regular shaped family restaurant opportunities
sit beneath the cinema and overlook the new public square
offering opportunities for high profile presence.

The masterplan for Time Square has been designed to sensitively enhance the existing town centre and welcome a diverse mix of new leisure facilities alongside a vibrant public square.

Masterplan

Ground Floor Plan

Ground Floor Plan

Mezzanine Level

Mezzanine Level

Dolmans Lane Retail Units 1 and 2
Ground Floor

Dolmans Lane Retail Units 1 and 2 Ground Floor

Retail Unit 2 First Floor

Retail Unit 2 First Floor

Leisure/Retail Unit 9
Ground Floor

Ground Floor Plan

Mezzanine Floor

Mezzanine Level
Cineworld Day
View across new public square
Cineworld Night
View from Buttermarket Street of restaurants and outside seating area overlooking
new public square, council offices to right, MSCP to centre

Download Technical Guide

Download